Roulette penger maker serienummer

«Bo Gentry skrev alle disse sangene til Tommy James, fra» Jeg tror vi er alene na «rett fram gjennom» Mony Mony. » Det var andre medforfattere, men Bo var geni, drivkraften. Bo fikk ikke betalt fra Roulette Records, sa han gikk i streik og nektet a lage flere Tommy James-plater. I disse dager var legenden Morris Levy, sa han ikke skulle bli presset rundt og sa: «Fine, du vil slutte, slutte. Det vil v re slutten pa karrieren din.» Vi dro til Tommy og sa: ‘Se Tommy, hvis du ikke far noen til a skrive sangene for deg, skal du v re dod kjott. Du kan ikke prove a gjore det selv, du vet ikke hvordan a skrive hit sanger. Sa han gikk av med trommeslager og skapt denne sangen, jeg vil aldri glemme det, det var i Allegra-studioene pa Broadway 1650. Det var Brill-bygningen, og i kjelleren var dette flotte studioet. Tommy sier, «kom hit, «Sa jeg gikk inn i rommet, horte pa hva han hadde gjort og sa,» Ah, min Gud. » Alle slags ode Tommy, og han gikk av og gjorde bare denne utrolige sangen. Han skrev den, produserte den og spilte alle instrumentene med trommeslager. »

Vi hadde denne sv rt forseggjorte utgivelsesplanen for ‘Crimson and Clover.’ Jeg hadde gatt inn i studioet og gjort en virkelig grov blanding, det var som sagt, omtrent 5 time, jeg sprang det bare. Jeg bare satt faders opp og gjorde en grov blanding rett utenfor brettet. Ingen ekko, ingenting. Bare det vi hadde gjort pa bandet. Det var greit, og jeg tok den og jeg satte den i handlekurven min. Vi spilte Chicago neste dag, og jeg gikk opp til WLS, som akkurat skjedde til a v re den storste stasjonen i landet pa den tiden, og John Rook var programdirektor, og jeg spilte den for ham. Han sier, ‘Tommy, det er flott.’ Han sa: «Spill det igjen, vil du?» Og han spilte den for Larry Lujack, som var en stor jock som nettopp hadde kommet pa det oyeblikket. Og unbeknownst til meg, tapte de den. Og da jeg kommer tilbake i bilen nede, hadde vi WLS pa. Og nar jeg kommer inn i bilen, horer jeg, «World exclusive! Tommy James og Shondells! ‘ og jeg gar, Oh, min Gud, de spiller den grove blandingen. De spiller den toffe blandingen. Og den grove blandingen endte opp med a bli rekord. Fordi jeg ikke kunne blande det. Det var ingen vei. De brot platen sa fort, det eksploderte ut av Chicago. Og de brot platen sa fort at jeg aldri kunne gjore en endelig blanding. (ler) Sa platen vi kjenner som «Crimson and Clover» var en grov 7 . Jeg hatet det. Men da hadde jeg disse blandede folelsene. Fordi det er den storste stasjonen i landet som spiller min rekord hver halve time, og gjor et monster ut av det, og det var en grov blanding, og sa kunne jeg hore alle de sma feilene. Gradvis l rte jeg a like det. Nar det gikk Topp ti, sa jeg: ‘Vel, det er ikke sa ille, antar jeg.’ »

Douglas – Waterloo, England.

Faundell – Brooklyn, NJ.

Kommentarer: 76.

Pa den tiden sangen var i sin forste av to uker pa # 1 pa Billboards Hot Top 100-diagram.

Pa samme ‘Happenin»-showet utforte gruppen ogsa «Do Something to Me», den gikk foran «Crimson & Clover» pa Top 100, og den nadde # 38 den 17. november 1968 og brukte 9 uker pa diagrammet. Barry – Sauquoit, Ny.

Og pa den samme dagen den toppet pa # 1 (i 2 uker) pa Billboards Hot Top 100-diagram; den hadde gatt inn i diagrammet 8. desember 1968 og tilbrakte 16 uker pa Top 100 (og for 11 av de 16 ukene var det pa topp 10).

Det tilbrakte fire uker pa # 2; en uke for du slo # 1 og deretter tre uker etter «Everyday People» av Sly og Family Stone rammet den ut av topplasseringen.

Mellom 1966 og 1970 hadde gruppen nitten topp 100 poster; med syv som gjorde topp 10 og to na # 1 (den andre # 1 var «Hanky Panky» i 2 uker i 1966). Barry – Sauquoit, Ny.

kommentere faren din og hvordan du spilte band.

Din far hortes ut som en kul fyr.

Jeg var 21 ar. gammel da denne sangen ble introdd, og jeg trodde det handlet om rusmidler. Hvor gar du av a ringe folk «idioter» fordi sangen ble misfortolket av deg ogsa? Hvis du ikke var i disse dager, kan jeg fortelle deg at det var den mest interessante tiden i amerikansk historie. Pls tillater ikke dine «folelser» a skyte dommen din. Jeg savner min far ogsa, og jeg kan «fole» du er sentimentalitet. Marcos – Bend, Or.

Uansett, hores notene og akkordene pa koret som koret til Neil Youngs, «Like a Hurricane,» IMHO. Eric – Camas, Wa.

Forti ar siden visste ALDRI det.

Hemoglobin og klorofyll.

Min mor var en tenaring da dette kom ut, og hun forteller meg at det var kjent av alle at denne sangen var om forste gang. Spesielt siden bandet ble intervjuet en gang, ble Tommy spurt hva sangen var om, og han svarte, med en sjenert smirk, «Innocence». & Quot ;.

Tommy James og Shondells spilte ogsa pa YMCA i min mors lille New York-by pa 60-tallet, og etter showet fikk moren et kyss pa kinnet fra Tommy. Det er en legendarisk historie i familien min og veldig sant. Sa jeg skal hore pa noen som var der, moren min! : o) Shannon – Laplata, Md.

men det er en fin sot sang Steve – Midland, Mi.

Mens jeg var pa universitetet pa slutten av 70-tallet og tidlig pa 80-tallet, ble jeg vist en artikkel i en kristen publikasjon som sa at den eneste maten a fa kristen musikk pa luften igjen var a skjule det, og dette var et godt eksempel.

Clover, med sine 3 blader, var en velkjent metafor for den hellige treenighet i noen kretser. Crimson representerte Kristi blod. Jeg har aldri studert teksten i dette lyset, men jeg trodde at det var plausibelt. Har noen andre hort denne tolkningen?

-Reg, Kemptville, ON Reg – Kemptville, On, Canada.

kom pa folk vi kan gjore bedre enn ole medisinvinkelen. La oss tenke utenfor torget. Pete – Nowra, Australia.

min far spiller det konsekvent pa hans 8-spor. det setter meg bare i et lyst humor, setter meg ned i et svakt opplyst rom med fargerike lysstraler sakte smelter bort i taket, spinnende farger med savnede ord flytende vekk, absorberer enkle setninger, som uunngaelig spinner ned i den dype, morke sjoen av min sinn. Brenni – Cincinnati, Oh.