I de klassen & # 8230;

Leser du med?

Merket med bokforslag.

Boekpresentaties.

i dag legger de smabarnene i forbindelse med temaet & # 8220; Boeken & # 8221; hun lievelingsboek voor. Det er meningen at de kortene forteller hva boken gar og hvorfor boken er deres favorittbok, eller hvorfor de liker boken / historien. Her gar vi & # 8230;

innhold: De gar forst til baten og sa vet jeg ikke mer!

reden: Jeg ser gjerne inn. Jeg finner bildene fint.

innhold: Det gar bare over dyr. De resten vet jeg ikke mer!

reden: Ik zie graag dieren.

innhold: Det gar over Klus som ikke fikk tar fordi han ikke hadde vunnet kampen siden han sov.

reden: Fordi det gar over en kamp.

innhold: De har spist spisestue: sjokolade. Det var ogsa at det ene ene en bat har pakket. Det var en fin liten pirat.

reden: Jeg har fatt boken av en venninne av meg. Hun er enda eldre enn meg.

innhold: Doornroosje blir fodt. Dan kommer de heks. Hun vil Doornroosje pakken. Hvis den bla fottene hadde hatt, kom de heks. Die-heksen var i en gang vunnet. De tre fottene har et sprekk gjort. Doornroosje var i skog. Hun har mott prinsen. No & # 8230; (Jeg kunne ikke snakke med spraket, og jeg ma drastisk l re!)

reden: Jeg synes det er en fin historie fordi det gar over en prinsesje. Jeg ser gjerne prinsesjes!

innhold: Det er slik at du er i stand til at duoen er rett. De tyrannosaurus er staart er al kapot. Det er ogsa skeletter i. Jeg tror det er en triceratops, veliceraptor, tyrannosaurus og stegosaurus i stand.

reden: Jeg finner dino & # 8217; s morsomme.

innhold: Er krast noe over gulvet og i kastet og Kikker er bang. Han leier den morke bussen inn. Og der er han ogsa bang. Han kommer ved Eend og klopter pa doren. Kikker sier: & # 8220; Er satt overalt snakket! & # 8221 ;. (Denne historien blir sikkert fortsatt i et annet tema.)

reden: & # 8220; Dervan & # 8221 ;, svarer Falco meg. Men jeg sier at vi trenger en bedre grunn og # 8230; & # 8220; Fordi Kikker bang er. & # 8221;

innhold: En svart katt var en gang i en kartongboks blokkert fordi de ikke var i stand til a spille.

reden: Fordi det gar over poezen. Jeg har det selv hjemme.

innhold: Kwebbel gar vandre i skogen og la hennes mandje falle. Klus kommer inn.

reden: Fordi det gar over en spook.

innhold: (Sille kjente meg i gar for a fort lle at hun ikke hadde en bok ved handen, men egentlig hadde jeg en bok ved handen.) Begrepet selvfolgelig! I dag hadde hun denne treningsboken med. 8211; noe vanskelig blir da dette er en spellbok, men ifolge meg fortalte de bare om forsiden pa kaften.) Innholdet ifolge Sille : The turtle goes to huis. De mannen ikke han, ma v re kl rne pa.

reden: Om de skilpadden.

& # 8220; Den lille havmyren: de sma kvalene & # 8221; (Mark)

innhold: Ariel gikk i vannet og kommer en fisk mot og ogsa en krab. Derachter kom haaien. Ariel gar vlug unna.

reden: Fordi jeg liker det. Fordi er alle spennende ting.

innhold: En dyrbok over dyr.

reden: Fordi jeg kan skrive det. Jeg gjor det noen ganger.

innhold: Det er en liten lion, Simba. Kleine Simba gar de koning blir. Scar vil det ikke og gjor hans pappa dod. Simba kommer fremover nar han er stor og begynner a kjempe. Arret er i fallet.

reden: Jeg synes det er fint fordi det gar over leeuwen. Die er sa sterk. Dat klein leeuwtje er sa skattig.

& # 8220; 365 Verhaaltjes voor het slapengaan & # 8221; (Dylan)

innhold: Bij mij gaat het over slapen.

reden: Mamma ma alltid lese, hver dag to verhaaltjes. Tot til slutten. Jeg vil ha den mamma til slutt, men mamma vil det ikke. Sa gar jeg og sovner. De bokene ligger pa mamma’s soverom.

Sezo, de bokforhandlingene gjennom oynene 4-5-arige!

Groetjes, juf Berenice.

PS Foto kan du finne i rubrikken & # 8220; fotoalbumer & # 8221; pa var trofaste K3-side pa nettsiden.