Dell Power Vault admin passord reset.

av ianmjaffe den 13 desember 2013 kl 9:52 UTC 1ste post.

Helpdesk-programvaren for IT. Gratis.

Spor brukernes IT-behov, enkelt og med bare de funksjonene du trenger.

Vi endret administrasjonsbrukeren og passordet pa bandhvelvet og kan ikke huske det.

Hvordan kan vi tilbakestille brukernavn og PW?

Samuel (Dell) 13. desember 2013 klokka 05:56 UTC.

Brand representant for Dell.

Jeg sendte deg en privat melding med litt info som jeg trenger for a tilbakestille passordet ditt.

90 Svar.

Dropkick 13. desember 2013 klokka 09:59 UTC.

Har du tilgang til fjernstyringsenheten? I sa fall kan du nullstille den derfra. Ellers ma du kontakte Dell Support for a komme deg inn i enheten.

SolInvictus 13. desember 2013 klokka 10:23 UTC.

Standard innlogging / passord for tl2000 og tl4000 er admin / secure.

Hvis det ikke virker, ma du ringe Dell Support som Dropkick anbefales.

Samuel (Dell) 13. desember 2013 klokka 16:31 UTC.

Brand representant for Dell.

Jeg er ikke sikker pa hvilken Tape Library du har som den ikke er oppfort. Men hvis du kan fortelle oss hvilken du har, kan jeg hjelpe deg med a fa det lost. Du kan ogsa sende meg en privat melding, og jeg kan ogsa hjelpe deg pa den maten hvis du vil sende meg din servicekode.

Gi oss beskjed hvis du har andre sporsmal.

ianmjaffe 13 desember 2013 klokka 16:57 UTC.

Hei Samuel. Mange takk. Vi har en Powervault 124T med LTO5 tape. Hvis dette er din private post, vil jeg sende servicekoden. Vi er lokalisert i Israel.

ianmjaffe 13 desember 2013 klokka 05:03 UTC.

Jeg har tilgang til fjernstyringsenheten.

Samuel (Dell) 13. desember 2013 klokka 05:56 UTC.

Brand representant for Dell.

Jeg sendte deg en privat melding med litt info som jeg trenger for a tilbakestille passordet ditt.

ianmjaffe 20. desember 2013 klokka 1:17 UTC.

Samuels anbefalinger hjalp meg med a fa passordet nullstilt raskt.

venkateshrao 2. april 2014 klokka 2:36 UTC.

Hva er DELL ML6000 service passord. vennligst hjelp litt hjelp.

Samuel (Dell) 2. apr 2014 klokka 16:37 UTC.

Brand representant for Dell.

Servicekontoen brukes av Dell for a fa tilgang til systemet i tilfelle at du ikke kan fa tilgang via adminkontoen. Er du last ut av systemet ditt og trenger tilbakestilling av passord?

Gi oss beskjed hvis du har andre sporsmal.

brianmosher 25. april 2014 klokka 05:57 UTC.

Samuel – hva er prosessen med a tilbakestille passordet?

Jeg har sokt gjennom handbokene til ingen nytte.

Samuel (Dell) 28. apr 2014 klokka 8:18 UTC.

Brand representant for Dell.

Hvilken power vualt system har du som du ikke oppgav det i innlegget ditt?

Gi oss beskjed hvis du har andre sporsmal.

derricklittle 29. april 2014 klokka 2:33 UTC.

Jeg prover a logge inn pa en powervault tl2000 med standard admin passord og jeg far en feil. «Administrasjonsgrensesnittet er last av en annen bruker eller et grensesnitt.» Enhver ide om hva som ville forarsake dette.

Justen 28. mai 2014 klokka 07:05 UTC.

Meg til, meg ogsa! 🙂 Jeg har en TL4000 og har last administrasjonskonto pa webbehandlingssiden. Kan du fortelle meg hvordan jeg kunne fortsette a lase opp det? Jeg tror jeg har siden funnet passordet.

Takk pa forhand for hjelp.

Samuel (Dell) 28. mai 2014 klokka 8:10 UTC.

Brand representant for Dell.

Med TL4000 er standardpassordet for adminkontoen sikkert. Hvis du kan fa tilgang gjennom det, vil du ga til Konfigurer Bibliotek-menyen a Brukertilgang & amp; Du kan endre passordet til en ny. Hvis du ikke kan komme inn via standardpassordet, sa er det du trenger a kontakte, slik at de kan gjore en ekstern okt & amp; logg inn via var super brukerkonto, slik at vi kan tilbakestille passordet tilbake til standard.

Gi oss beskjed hvis du har andre sporsmal.

Justen 29. mai 2014 klokka 12:45 UTC.

Justen 30. mai 2014 klokka 10:36 UTC.

Stottekontrakten var oppe for 10 dager siden, 5/20/14. Tilsynelatende ledelse forhandlinger noe storre fornyelse for mange enheter, ikke helt sikker pa detaljene der, men Dell-stotte vil ikke snakke med meg i det hele tatt pa dette. Dette betyr at en last administrasjonskonto har gjort dette biblioteket ubrukelig siden det er i et sikkert rom og er offline av en eller annen grunn?

Justen 4 juni 2014 klokka 16:37 UTC.

Jeg tar det som er et ja. Ingen betalt stotte = ingen GUI hvis du laser kontoen.

Jeg var endelig i stand til a lose mitt offlineproblem i datacenteret da jeg ble slatt inn. Likevel kan jeg ikke fa tilgang til web-GUI-en.

francismontemayor 3 september 2014 kl 02:00 UTC.

Samuel (Dell) 4 september 2014 klokka 12:47 UTC.

Brand representant for Dell.

Hvis du har tilgang til OCP (Operator Control Panel) & amp; Det er ingen PIN-kode angitt for OCP-enheten, og det du trenger a gjore er folgende:

1. Naviger til Konfigurer-menyen.

2. Deretter velger du Gjenopprett standard-menyen.

3. Gjenopprett PSWD-er og bekreft med OK. Dette gjenoppretter Admin-passordet til standardinnstillingen for «sikker». Alle passordene til brukerkontoen blir tilbakestilt til ikke noe passord.

Na vil dette bare tilbakestille passordene & amp; la alle andre innstillinger settes slik de er.

Hvis det ikke loser problemet ditt og lar deg fa tilgang til enheten via webverktoyet, kan det hende du ma apne en supportbillett, slik at en tekniker kan fa tilgang til enheten pa en ekstern mate og tilbakestille passordene tilbake til fabrikken.

Gi oss beskjed hvis du har andre sporsmal.

wvrrens 9. mars 2015 klokka 03:22 UTC.

Jeg har en ML6000-tapeenhet jeg kan ikke logge inn med admin og passord eller sikker, kan noen hjelpe meg?

Samuel (Dell) 10. mars 2015 klokka 16:36 UTC.

Brand representant for Dell.

Med ML6000-systemet er standard brukernavn & amp; passordet er admin / passord. Na hvis det ikke virker, er den eneste andre maten a tilbakestille brukernavnet & amp; Passordet er fra Dell ved hjelp av tjenestekontoen. Na kan passordet for servicekontoen bare brukes av en Dell-tekniker eller en lokalleverandor for a tilbakestille passordet tilbake til standardinnstillingene.

Gi oss beskjed hvis du har andre sporsmal.

LornaS 10 april 2015 klokka 2:57 UTC.

Jeg har en PowerVault 124T og jeg kan ikke logge pa webgrensesnittet. Jeg har provd standard «admin / passord» kombinasjon og det virker ikke. Jeg tilbakestiller aldri passordet og vet ikke hva det kan v re. Kan noen behage hjelp?

Samuel (Dell) 10. april 2015 klokka 12:09 UTC.

Brand representant for Dell.

Det jeg trenger deg til er at det er en serie av # som viser pa paloggingssiden som ser ut som folgende ** 12345 **. Jeg vil sende deg en privat melding, og hvis du kan svare tilbake med det, kan jeg fa deg tilgang til systemet ditt.

Gi oss beskjed hvis du har andre sporsmal.

shawnpeppy 14. apr 2015 klokka 1:35 UTC.

Samuel, Kan du snakke meg med instruksjonene om hvordan du tilbakestiller webgui-passordet til Powervault TL1000?