Asus P6T Delux ram problemer.

Minnehastighet: 1333MHz PC10600.

Minne CAS Latency: 7-7-7-20.

Det var det jeg tenkte forst. Men alle bankene er fylt. Sa det er ikke et bankkonfigurasjonsproblem. Alt minnet har blitt testet – ingen problemer der. Sa starter med bios. Nar alle bankene er fylt, ser ikke bios de 12 spillene. Faktisk leser bios kun 8 konserter. Nar jeg gar inn i OS (Vista 64x), viser Os ogsa 8gigs. Na nar jeg bruker det lille verktoyet, viser CPU-Z faktisk 12 gigs. Na, hvis det var et latensproblem, burde jeg ha det problemet med, uansett om jeg har 3 banker fylt eller to. Alt minne er det samme som nevnt. Na har jeg v rt i stand til a fa bios til a gjenkjenne opptil 10gigs. Men med jeg legger til den endelige banken, trekker den seg, og bringer den tilbake til atte. Atte, ikke ti. Hvor rart er det? Jeg vil ga tilbake for a sjekke sttings, men dette problemet skjer med standardinnstillinger uten OC.

OHhhhh Mannn. Jeg bestilte bare denne MB-en. Fra IBuyPower. haper at ikke la systemet ut med det problemet. Hvem fikk du systemet fra?

P6T deluxe skal kjore 12 gigs helt fint, og det er bare en liten hastighet hit. Jeg kjorer 12 gigs av DDR3-1600 (som for ovrig er 6 banker, ikke 4), og det gar bra.

Noen ideer der ute?

Jeg vil fortsette a kjope dette styret, bare fordi det er det beste akkurat na.

Noen ideer der ute?

interessant problem med p6t.

kan ikke v re relevant. men bare i tilfelle: O.

Jeg snakket med en ASUS-rep om problemet «missing memory» i dag.

Jeg har ogsa en Asus X58 MB, haper jeg sikkert at dette hjelper alle involverte. Jeg hadde det samme problemet som deg alle, 12gig ram som viser 8gig i bios og i Win Vista, 7 64 bit. Slik korrigerte jeg mitt problem: I bios under AI Tweaker-UCLK- (sett til to ganger RAM-klokkens hastighet) (My Config DDR3 1600) sa UCLK-innstilling 3200. Standard er: Auto. Asus skal enten utstede en annen Bios-oppdatering eller i det minste inneholde en melding i brukerhandboken.

12 gig av g-ferdighet 1600 ram.

5870 i crossfirex.

Forst viser jeg at jeg bare har 8 gigs ram, uansett hvilke spenninger jeg brukte for rammen eller Qpi eller noe.

etter mye forsok oppdaget jeg en fungerende mate pa dette problemet, ikke en losning.

Forst ga til bios og sett alt til automatisk og start pa nytt.

det skal fortelle deg standardhastigheten pa cpu og 12 gigs av ram, men ikke med den hastigheten den burde v re.

ved resart ga tilbake til bios og tilbakestille cpu ram til hva du vil og start pa nytt, og det skal gi deg hele rammen i vinduer.

Dessverre holder den ikke om du slar den av overnite.

Jeg gjor det hver morgen, og det fungerer feilfritt hele dagen, og det kjorer alle tester.

det fungerer for meg, og jeg haper det vil hjelpe noen andre.

Jeg skal ogsa prove a bruke 3 pinner med 4 gig ram, for jeg tror at det er vanskelig a bare kjore 1 kanal ikke 2.

Los det ved a angi riktig parameter i BIOS i stedet for AUTO http://i43.tinypic.com/iqzh5h.jpg.

Skriv bare riktig spenning der den sier AUTO.

DRAM buss spenning til 1,64v.

trfc satt til 100.

Comand rate til 2N.

Jeg har alle problemene som er rapportert her, og jeg har en Asus Rampage III Extreme. Pluss falske temperaturavlesninger som krasjer systemet mitt. Jeg gar over til Asus forumet du vil se det mye, og jeg mener at mange mennesker har de samme problemene.